Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Фестиваль «Грай, музико!» розпочато

Сьогодні стартував перший день  фестивалю народної музики «Грай, музико!». Через карантинні обмеження захід проходить в змішаному форматіі буде тривати до 5 червня.

«Вже 15 років поспіль «Грай, музико!» запрошує амбітних юних музикантів не тільки із Запорізької області, а й з усієї країни. Цьогоріч  до фестивалю приєдналися понад 200 учасників з 6 регіонів: Вінницької, Донецької, Харківської, Херсонської, Черкаської та Чернігівської областей», — розповіла голова ПЦК народних інструментів Таміла Фтіц.

00 01 02 03 04

Вона зазначила, що організатори фестивалю підготували триденну насичену програму, протягом якої учасники зможуть поспілкуватися з музикантами-виконавцями, взяти участь у майстер-класах, методичних практикумах, вебінарах. Також у програмі – нагородження переможців конкурсу в дев’яти номінаціях, майстер-класи відомих керівників творчих колективів, науково-практична конференція.

05 06 07 08

До науково-практичної конференції приєдналися близько 40 фахівців з Харківської державної академії культури, Дніпропетровської академії музики ім. М.  Глінки, Ніжинського державного університету ім. М.Гоголя, дитячих музичних шкіл та шкіл мистецтв нашої країни.

09 10 13 14 15 17