Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Вічна пам'ять

Пішов з життя ГРИЦАНЕНКО ВІКТОР ВАСИЛЬОВИЧ!

У це тяжко повірити…

Пішла з життя до Бога Людина і Викладач з великої літери.

Енергійний, життєрадісний, світлий, талановитий у всьому і улюблений багатьма: студентами, колегами, друзями.

Більш як 40 років Віктор Васильович віддав рідному училищу. Заслужений працівник культури України, викладач-методист.

Він народився 8 грудня 1943 року.

Після закінчення Харківського державного інституту культури він, як творча людина, легко влився у колектив училища культури викладачем спеціальних дисциплін на ПЦК духових інструментів. Далі працював завідувачем денного відділення, заступником директора з навчальної роботи.

З 1970 по 1973 рік очолює Відділ культури Мелітопольського району Запорізької області.

В 1990 році Віктор Васильович призначений на посаду директора Мелітопольського училища культури на якій беззмінно працював до 2014 року.

Прекрасний музикант-виконавець, майстер педагогічної справи, талановитий організатор. Ініціатор та учасник багатьох культурно-мистецьких акцій – Всеукраїнських, обласних, міських.

Нагороджений Почесними грамотами та відзнаками Міністерства культури України, Запорізької обласної ради, Запорізької облдержадміністрації, Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА.

В 2009 році на головній сцені Національного Палацу «Україна» Віктор Васильович особисто від Президента держави отримав почесне звання «Заслужений працівник культури України».  

Терпіння, надзвичайна порядність, внутрішня культура, тактовність і чутливість були для Віктора Васильовича нормою життя. Не було людини добрішої, сердечнішої, коли потрібна була підтримка, просто дружне слово.

Зупиніться на хвилину. Віддайте йому шану.

Дирекція, педагогічний колектив та студенти Мелітопольського училища культури сумують про тяжку втрату і висловлюють щирі співчуття рідним та близьким.

У людини короткий вік та довга пам'ять. І в цій світлій пам’яті рідних, вдячних студентів, багатьох випускників, колег, друзів Віктор Васильович Грицаненко залишиться поки живі вони.  

Також співчуття висловлюють Запорізька обласна організація профспілки працівників культури України, Мелітопольська профспілка працівників культури, відділ культури Мелітопольської міської ради Запорізької  області  висловлюємо співчуття