Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Робоча зустріч заступника голови облдержадміністрації

27 жовтня відбулась робоча зустріч заступника голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Свистуна, директора Департамену культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА Владислава Мороко, заступника директора Департаменту освіти і науки ЗОДА – начальника управління координації діяльності навчальних закладів та аналітичної, планово-економічної, кадрової роботи Олени Сороченко з педагогічним колективом та студентами Комунального закладу «Мелітопольський фаховий коледж культури і мистецтв» Запорізької обласної ради.

В.о. директора коледжу Михайло Єгоров розповів про досягнення навчального закладу, який у цьому році відзначає 90-річчя з дня заснування.

Зміни, що сьогодні відбуваються в мистецькій освіті, необхідність її інтеграції у світовий культурний простір, проблеми якості освіти, духовного виховання молодого покоління на народних традиціях та найкращих зразках українських митців, стали головними темами обговорення з фахівцями-педагогами коледжу під час зустрічі з обласним керівництвом.

Відбулась презентація творчих навчальних програм, спеціалізацій за якими фаховий коледж готує спеціалістів для галузі культури і мистецтва. З особливою уважністю були розглянуті питання забезпечення фахівцями-керівниками творчих колективів різних жанрів для новоутворених територіальних громад Запорізького краю, укріплення матеріально-технічної бази та впровадження комп’ютеризації навчального процесу в коледжі, залучення до мистецької освіти молодих викладачів, які продовжать багаторічні традиції славетного навчального закладу, що за Міжнародним та Всеукраїнським рейтингами був визнаний «Найкращим навчальним закладом України та нагороджений кубком «Зірка якості».

 

                                                                                                   Медіа-центр Мелітопольського коледжу культури і мистецтв