Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Виробнича практика студентів 43 групи

Студенти 43 академічної групи відділення декоративно-прикладного мистецтва з 25 січня по 2 березня 2021 року на базі Мелітопольської дитячої художньої школи проходили переддипломну виробничу практику. Її мета – придбання здобувачами освіти першого практичного досвіду у роботі із школярами.

За цей час студенти ознайомились з базою практики, її історією, викладацьким складом школи (серед яких багато випускників нашого коледжу), відвідували заняття.

Під час практики студенти не тільки планували заняття, але і випробовували свої сили у проведенні практичних занять з школярами з таких академічних дисциплін як «Рисунок», «Живопис», «Композиція», «Скульптура». Вчилися визначати мету уроку, готували лекційний матеріал, планували зміст практичного алгоритму роботи школяра та вчителя та інші складові педагогічної технології.

18 березня 2021 року відбувся захист матеріалів виробничої практики. Студентами були представлені на розгляд комісії навчальна документація, фотоматеріали. Вони відповідали на запитання членів комісії. За відгуками керівників практики була оцінена робота студентів на «відмінно» та «добре».

Студенти задоволені результатами проходження практики та можливістю здобуття досвіду роботи з дітьми. Можливо, для когось з них це стане поштовхом для продовження розвитку себе у професії викладача.

Матеріал підготували:

Засипкін О.В.

Тонконог С.О.

01 02 03 04 05