Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Підсумки екзаменаційної сесії на ПЦК ВТЗ

      Напередодні новорічних свят у студентів ІІ і ІІІ курсу предметно-циклової комісії режисерських дисциплін завершилася екзаменаційна сесія за підсумками навчання в першому семестрі 2018-2019 навчального року.

      Одночасно зі складанням теоретичних іспитів і заліків студенти цих режисерських груп, під керівництвом викладачів спеціальних дисциплін, підготували і провели на сцені актового залу училища практичні творчі покази з предметів «Сценічна мова», «Основи акторської майстерності» і «Режисура театралізованих заходів».

     Студенти другого курсу під час творчого показу з предмету «Сценічна мова» (викладачі Бурцева Л. П. та Кашуба С. В.) продемонстрували високі результати в оволодінні технікою роботи над віршованою формою. Вони яскраво і виразно читали твори різних видів лірики – громадянської, патріотичної, філософської, любовної та інтимної.
     Смішну, цікаву і повчальну сатиричну програму з предмету «Сценічна мова» (викладачі Кашуба С. В. і Бурцева Л. П.) показали студенти ІІІ курсу. Вони виконали естрадні монологи і оповідання сучасних вітчизняних та зарубіжних авторів.

      Для дітей співробітників училища та учасників дитячої хореографічної студії «Перлини Таврії» студенти 26 і 27 груп під керівництвом викладача дисципліни «Основи акторської майстерності» Попенко А. М. підготували неймовірно добру та веселу новорічну казку за мотивами п’єси Павла Фінна «Чарівні пригоди Маші та Віті». На сцені студенти перетворилися на казкових героїв – доброго Діда Мороза, чарівну Снігуроньку, яскравих Сніжинок, смішних та незграбних Бабу Ягу, кота Матвія та Лісовика. Разом з головними персонажами вистави глядачі «подолали» злого Кощія та звільнили з полону Снігуроньку, врятувавши тим самим найулюбленіше свято всіх людей – Новий Рік!

      Студенти 36 групи, виконуючипрограму зпредмету «Режисура театралізованих заходів» (викладач Багішев В.Ф.), підготували й показали на сцені новорічний капусник «Сусід на цілий рік». Всі студенти групи разом працювали над задумом програми, визначенням сценарного ходу та написанням літературного сценарію. Темою новорічного заходу стали ремонтні роботи в головному корпусі училища, які вже тривалий час заважають навчальному процесу. Композиційною основою капусника стали пародійні мініатюри на студентів та викладачів училища. Також в новорічному заході брали участь студенти інших відділень: хорового – Михайленко Вікторія (35 група) та духового – гурт «СВІМ» (керівник – студент 41 групи Притуленко Максим). В якості режисера цього веселого, яскравого та динамічного видовища виступив студент 36 групи Веклич Андрій.