Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

І в культурі, і в мистецтві чорнобривці в нашім серці!

Під таким девізом команда «Чорнобривці» Мелітопольського училища культури у складі Фомичова О. (капітан команди), Мельниковича В., Власенко Є., Корнєєнкової Д., Нікольської А., Осокіна І., Смагіна В., Сироткіна В., Ярчука С. взяла участь у першому Запорізькому обласному фестивалі для студентської молоді коледжів «CоllegeDay». Захід відбувся 30 жовтня 2018 року на базі Запорізького обласного центру молоді.

В конкурсній програмі, що складалася з п’яти локацій («Візитівка», «Інтелектуальна», «Імпровізація», «Спортивна», «Конкурс капітанів») змагалися 8 команд.

Яскравим став виступ «Чорнобривців» у першому конкурсі, де студенти презентували свій навчальний заклад і назву команди.

«Імпровізація» у виконанні Владислава Мельниковича не залишила байдужими представників запорізької команди Ліги сміху «Заиньки», що подарували квитки на свій концерт у Мелітополі. За спортивні досягнення Владислав Сироткін нагороджений грамотою Обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Студенти здобули професійні навички у проведенні нових форм соціально-культурної сфери діяльності за участю багатьох команд, отримали незабутні емоційні враження.

Команда «Чорнобривці» посіла призове друге місце в обласному фестивалі.

Інформацію підготували Максімичева О.Я., Ревенок І.А.