Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Цікавий експонат

         Фонди музейної кімнати училища поповнилися цікавим експонатом. Студент 46 групи спеціалізації „Видовищно-театралізовані заходи” Клочко Денис приніс книгу з дарчим написом Ю.Б Левітана.  При подальшій розмові з’ясувалось, що ця книга належала діду Дениса – Прищенку Олегу Івановичу, який в свій час навчався в Мелітопольскому технікумі підготовки культпросвітпрацівників (зараз училище культури), а з 1972 року  працював викладачем на режисерському відділенні в цьому ж навчальному закладі. В училищі він пропрацював до 1987 року та вимушений був звільнитися по хворобі.

         В 1970-х роках Олег Іванович Прищенко познайомився з легендарним диктором радіо та телебачення, народним артистом СРСР Юрієм Борисовичем Левітаном. З початком Великої Вітчизняної війни Левітан став „голосом Советского Информбюро” та протягом 50 років був головним диктором Радянського Союзу.

          Саме на згадку про дружбу була подарова ця книга з написом: „Дорогому Олегу Ивановичу Прищенко на добрую память и благодарность за совместное участие (я в записи) в празднике по случаю 35-летия освобождения Мелитополя.

         С глубоким уважением Ю.Б. Левитан                                                  2/Х 78”

Прищенко О.І.

      

   Інформацію підготувала зав. музейної кімнати – І.А.Ревенок