Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

«Сучасний вимір для викладачів середніх та вищих навчальних закладів»

На початку нового 2021 року об’єднання науковців GlobalNauka надрукувала колективну наукову монографію «Сучасний педагог» том 3 (226 сторінок), до якого увійшли публікації результатів наукових досліджень, новітніх педагогічних розробок та практичних впроваджень в освітній процес від викладачів середньої та вищої освіти (близько 50-ти робіт). Кожному з авторів присвоєно код УКД авторського знаку і міжнародного номеру ISBN.

Серед учасників наукової монографії «Сучасний педагог» – завідувач навчально-методичного кабінету, викладач-методист  комунального закладу «Мелітопольський фаховий коледж культури і мистецтв» Запорізької обласної ради Сергєєва Тетяна Анатоліївна.

В розділі «Сучасний педагог закладу вищої освіти», вона представила власні напрацювання за темою: «Проєктні технології у професійній діяльності викладача навчальних мистецьких закладів», в яких розкрила нові підходи до мотивації пізнавальної, науково-дослідницької, практичної і творчої діяльності здобувачів освіти, акумулювала багаторічний педагогічний досвід в освітньому процесі мистецьких навчальних закладів.

Наукова монографія надрукована видавництвом «Акцент ПП» м. Дніпро.

monografi01 monografi02 monografi03 monografi04 monografi05 monografi06