Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Зустріч із майбутніми вступниками на «День відкритих дверей»

Справжнє свято відбулось у суботу 2 березня, коли у стінах нашого училища була організована зустріч майбутніх вступників, їх батьків із директором та студентами закладу.

Директор М.О. Єгоров ознайомив із спеціальностями «Менеджер соціокультурної діяльності», «Образотворче, декоративне мистецтво та реставрація», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», «Хореографія» і зазначив, що кожна із них готує не тільки фахівців свого напряму підготовки, але й керівників сфери культури, які необхідні для нашого регіону.

Студенти підготували агітаційну програму, в якій розповіли про всі спеціалізації. Майбутні вступники із радістю зустріли вокальний дует Михайленко Вікторії (35) гр. та Смагіна Вадима (36 гр.), хореографічну композицію «Створення світу», підготовлену студентами 42 групи. Особливо тепло приймали віртуозне виконання на акордеоні Жукова Владислава (41 гр.) та групу «S.W.І.І.М», яка стала візитівкою училища. Але справжньою несподіванкою був виступ молодого покоління наших студентів-першокурсників, команди «Dreamteam».

Відповідальний секретар приймальної комісії Г.В.Проскуріна нагадала, що строки прийому заяв для дев’ятикласників - з 1 липня по 13 липня 2019 р., а для вступників, що закінчили 11 класів  творчі конкурси пройдуть  з 1 по 10 липня. Для більшої інформації можна щоденно звертатись до денного відділу (0619) 43-50-94.  

Майбутні вступники та їх батьки ближче познайомилися із специфікою обраних напрямів підготовки при бесідах із викладачами відділень.

Позитивний настрій усіх учасників зустрічі  дає надію, що в наступний раз ми зустрінемось вже із нашими студентами!

 

Підг. зав. віділення. навч. частини  О.В. Борщ