Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Загибель випускника Олександра Панова

З болем у серці сприйняв педагогічний колектив коледжу звістку про загибель свого випускника Олександра Панова.

panov

Ми добре пам’ятаємо, як 2014 року скромний хлопчина з веселими карими очима прийшов опановувати мистецтво гри на духових інструментах. Роки навчання були різними: щось вдавалося, до чогось докладалися певні зусилля. Коледж відіграв у житті Сашка важливу роль – він став не лише спеціалістом, а й знайшов у стінах закладу своє щастя. Дружиною хлопця стала студентка хореографічного відділення.

По закінченні коледжу в 2018 році Олександр пішов працювати до військового оркестру ЗСУ № 3033 м. Запоріжжя. Не довго зміг юнак займатися улюбленою справою та брати участь у різних мистецьких заходах. З початком повномасштабної війни пішов захищати державу в лавах ЗСУ. Щоб приносити більше користі, Олександр пройшов спеціальну підготовку і став мінером. Водночас захисник не забував й про рідний коледж: завжди телефонував викладачам, знаходив слова підтримки й обіцяв разом святкувати Перемогу.

На жаль, в одному з жорстких боїв під Авдіївкою загинув наш випускник. Йому було лише 23 роки. Без чоловіка залишається дружина,  без батька – трирічна донечка.

Пекучий  біль, невимовна туга й почуття гіркоти  огорнули серце кожного викладача.

Наш  Сашко перейшов у вічність. Але так хочеться сказати, що Герої не вмирають, герої залишаються в нашій пам’яті та в історії нашого коледжу.