Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

«Найсмачніша каша першокурсника»

Традиційно у вересні на подвір’ї коледжу культури відбулося знайомство нових мешканців гуртожитку із студентським життям.

До всіх учасників свята звернулися Голова студентської ради гуртожитку Прудіус Єлізавета та її заступник Пасько Софія, які запевнили, що попереду першокурсників чекає яскраве студентське життя наповнене цікавими подіями.

Але починається все зі знайомства…

Учасники заходу презентували себе запальними танцями, піснями, грою на музичних інструментах. Студенти духового, народного, хорового, режисерського та хореографічного відділень з великим задоволенням продемонстрували свої таланти. Підтримали новеньких і старшокурсники Назар Патєвський, Долга Віка, Ян Котелевець, Артем Якунін, Сергій Длужевський, Микита Гордієнко та Микита Даричев. Свою композицію продемонструвала й студрада гуртожитку.

Виступи були дуже цікавими. Щоб краще відчути атмосферу свята, друзі танцювали та співали, підтримували виконавців, у всіх був гарний настрій.

А на знак того, що «новеньких» прийняли до студентського братства, представники студентського самоврядування нагодували учасників смачною гречаною кашою з м’ясом.

Вітаємо наших першокурсників з посвятою і бажаємо цікавих, насичених і незабутніх студентських років!

Ласкаво просимо до нашої студентської родини!

Бажаємо щасливих років навчання!

Вихователь гуртожитку Федорова І.В.