Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

«Мелітополь - моє місто»

28 квітня в новому культурно-мистецькому просторі Мелітополя - «Музейному дворику» - зібралася активна студентська молодь, щоб взяти участь в історичному молодіжному квесті «МЕЛІТОПОЛЬ - МОЄ МІСТО». Директор Мелітопольського міського краєзнавчого музею Лейла Ібрагімова, голова благодійної організації «Благодійний Фонд« АГАПЕ УКРАЇНА» Євген Дем'яненко привітали учасників квесту й побажали командам успіхів на маршрутах!

Активну участь у квесті взяла команда студентів училища культури «Чорнобривці» у складі: Зимина Поліна (капітан), Агошкова Надія, Гливанська Дар’я,  Кадирлєєв Дмитро,  Корнєєнкова Дар’я, Лень Надія, Сушко Максим, Федоренко Софія.

На 10 точках маршруту молоді патріоти Мелітополя відкрили для себе місто заново, занурившись в його історію, спустилися в підземелля й досліджували історичне серце міста, дізналися про вікові таємниці звичних кожному місць. Після проходження маршрутів команди відвідали експозиційні зали музею і відпочили в Музейному дворику. Команди-переможці квесту отримали подарунки. Але найголовніший подарунок для всіх - щирі емоції, нові враження і знання про рідне місто!

 

Інформацію підготувала:  куратор 13 групи Ревенок І.А.