Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

«День відкритих дверей» в Мелітопольському училищі культури

У суботу, 12 травня, в Мелітопольському вищому училищі культури відбувся День відкритих дверей, який зібрав понад 80 потенційних абітурієнтів – учнів шкіл, гімназій  та їхніх батьків. На ганку училища духовий оркестр  виступив з концертною програмою.   

До майбутніх студентів звернулися директор МихайлоЄгоров; голови предметно-циклових комісій  - Валерій Білоконь (спеціальність «Менеджмент соціокультурної діяльності»),  Тетяна Бакшанська (спеціальність «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»), Олександр Засипкін  (спеціальність «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація»), Людмила Черкес (спеціальність «Хореографія»).

Вони розповіли абітурієнтам про історію та сьогодення навчального закладу, про  спеціальності та спеціалізації, окреслили перспективи навчання та професійної підготовки в училищі, відповіли на  запитання.

 Відповідальний секретар приймальної комісії, Юніта Юдіна детально ознайомила  присутніх із цьогорічними Правилами прийому до ВНЗ.

З профорієнтаційною  програмою виступила концертна бригада училища (керівник Юрій Фесенко). Присутні мали змогу оцінити рівень виконавської майстерності кращих ансамблів та   солістів  різних спеціалізацій. 

Після зустрічі гості мали нагоду ознайомитися з матеріально-технічною базою навчального закладу: цикловими комісіями,  навчальним корпусом, аудиторіями, гуртожитком, музеєм. Невимушена атмосфера спілкування абітурієнтів з представниками училища  сприяла тому, аби допомогти молодим людям визначитися з майбутнім фахом і напрямками підготовки.

День відкритих дверей в училищі  пройшов організовано, а  заповнена актова зала засвідчила  інтерес абітурієнтів та їхніх батьків до проведення такогозаходу.