Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Творчий звіт викладача ПЦК баяна Анатолія Івановича Білого

       20 листопада в Мелітопольському училищі культури відбувся творчий звіт викладача вищої категорії та концертмейстера Білого Анатолія Івановича, присвячений 80-річчю з дня  народження.  Ведучий концерту відомий конферансьє, режисер, художник, прозаїк, викладач Мелітопольського училища культури  Вілен  Усиков.

В залі студенти, викладачі, колеги-музиканти прийшли  побачити концерт колишні викладачі училища культури та найближчі друзі Анатолія  Івановича.

За багаторічний вклад у розвиток культури  Запорізького краю Анатолію Івановичу було вручено Почесні грамоти та грошові премії від Департаменту культури, туризму, національностей та релігій  ЗОДА, міського відділу культури, профспілковій організації працівників культури міста Мелітополя , від  дирекції Мелітопольського училища культури.

Викладачі кожної предметно-циклової комісії  училища поздоровили Анатолія Івановича з ювілеєм та вручили подарунки і побажали усього найкращого в його майбутньому житті.  

В концерті прозвучали найкращі інструментальні та вокальні авторські твори Анатолія Івановича.

У виконанні оркестру народних інструментів, керівник Таміла Фтіц, прозвучала «Фантазія» на тему української народної пісні «Два дубки»,            соло  на баяні виконав колишній студент Анатолія Івановича Довжик Павло, зараз він викладач Мелітопольського училища культури.

У виконанні  оркестру прозвучали «Весельні наспіви», твір, який Анатолій Іванович написав ще коли був молодим та  зачарованим молдавською музикою. 

Баян завжди був улюбленим музичним інструментом Анатолія Івановича. І сьогодні він яскравий виконавець-баяніст.

В  концерті прозвучали його  авторські твори для баяна та пісні.

У виконанні дуету А.І.Білого та О.Д.Островського прозвучав «Вальс випускників», один  з кращих творів автора.

В концерті з сольною програмою виступив улюбленець, кращий колишній студент Анатолія Івановича Ониськів Григорій Григорович, представивши  твір Р.Гальяно «Арія і танго для Клод». Сьогодні він викладач Мелітопольського училища культури, кандидат педагогічних наук.

У завершенні концерту хоровий колектив «Світанок» Мелітопольського училища культури виконав -  пісню «Таврійська козацька» та «Гімн Мелітопольського училища культури», твори Анатолія Івановича, концертмейстером якого і він з’являється вже багато років.  Концерт пройшов      у найкращому настрої, після кожного виступу учасників, глядачі дружно аплодували,  вигукуючи  «Браво»!

Підготував: голова ПЦК баяну                        О.Д. Островський