Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Перемога студентів у Всеукраїнській виставці-конкурсі «Знай і люби свій край»

Студенти відділення декоративно-прикладного мистецтва взяли участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

 серед закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти області. Конкурс проходив у кілька етапів:

  1. На першому етапі (з 11.02.2019 р. по 18.03.2019 р.) були відібрані роботи у різновидах: «Вироби з шкіри» (експонат «Квітуча Україна» студентки 23 групи Федоренко Софії, керівник Тонконог С.О.) та «Художнє плетіння, ткацтво» (експонати: «Нічна мрійниця» студентки 23 групи Федоренко Софії, керівник Тонконог С.О.; «Безкраї простори України», «Зоряний метелик» студентів випускних курсів викладач Пархоменко В.П.)
  2. На другому етапі (обласний конкурс з 19.03.2019 р. по 22.03.2019 р.) журі високо оцінила роботи і розподілила місці наступним чином:
    • у різновиді «Вироби з шкіри» експонат «Квітуча Україна» зайняв І місце;
    • у різновиді «Художнє плетіння, ткацтво» І місце-експонат «Безкраї простори України», ІІ місце – «Нічна мрійниця», ІІІ місце – «Зоряний метелик».
  3. Завершальний етап – відправлення творчих робіт на Всеукраїнську виставку до м.Києва.

Хочеться привітати студентів з перемогою та здобуттям цінного досвіду. Побажати їм подальшого творчого розвитку та продовження традицій національного мистецтва.

Висловлюю слова подяки адміністрації та співробітникам училища за надану підтримку.

Викладач ПЦК ДПМ Тонконог С.О.