Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Батьківські збори ПЦК ДПМ

9 листопада 2019 року в аудиторії № 28 відбулися збори батьків студентів І-ІV курсів відділення «Декоративно-прикладне мистецтво».

З метою наочної демонстрації напрямків роботи та рівня досягнень студентів, викладачами була підготовлена виставка навчальних робіт з живопису, рисунка, декоративно-прикладного мистецтва, композиції, ліплення.

На зборах була присутня завідувач навчальної частини Борщ О. В., яка надала батькам важливу інформацію про ЗНО, зміни в законодавстві, які стосуються навчального процесу та інше. Голова ПЦК ДПМ Тонконог С. О. ознайомила присутніх з підсумками роботи за вересень-жовтень 2019 р., проінформувала про графік навчального процесу на І півріччя та ін.

Виступили викладачі відділення. Також батьки мали змогу поспілкуватися з кураторами академічних груп, які надали вичерпну інформацію про підсумки атестації тощо.

Висловлюю велику подяку батькам студентів за співпрацю у вихованні студентів та викладачам відділення та адміністрації за допомогу в організації та проведенні батьківських зборів.

Викладач ПЦК ДПМ Тонконог С. О.

 

009 010