Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Державні іспити на ПЦК ДПМ

Державні іспити – фінальне випробування до отримання дипломівна шляху студентів. Традиційно вони складаються з трьох навчальних дисциплін: «Малюнок», «Декоративно-ужиткова творчість» на «Методика керівництва творчім колективом та викладання ДУМ».

Всі студенти комісії були допущені до здачі іспитів, які проходили наступним чином: «Малюнок» складався з практичної та теоретичної частини. Кожен випускник представив довготермінову роботу, виконану на протязі семестру, та виконав рисунок постаті людини з натури безпосередньо на іспиті, надавши відповідь на питання з теорії навчальної дисципліни згідно білета.

Найбільш цікавимвиявивсяє відкритий захист дипломних проектів. Цього року вони були виконані у техніках: графіка, вишивка, декоративний живопис, печворк, витинанка, розпис по склу, ниткографія.

Іспит «Методика керівництва творчім колективом та викладання ДУМ» проходив у вигляді тестових завдань з навчальних дисциплін, написання планкарти заняття та усної відповіді на питання з теорії.

Студенти успішно впоралися з усіма завданнями та отримали позитивні оцінки.

Хочеться висловити слова подяки членам державної екзаменаційної комісії (Засипкіну О.В., Пархоменко В.П., Медведєвій Л.Й.) та голові ДЕК - Антоненку О.М. за якісну роботу. І, звичайно, привітати студентів з завершенням навчання в училищі та побажати їм успіхів у реалізації своїх планів подальшого навчання у ВНЗ або роботі.

Викладач ПЦК ДПМ Тонконог С.О.