Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Сольний концерт Максима Притуленка

15 лютого 2017 року відбувся сольний концерт студента 21 групи Максима Притуленка, з класу фортепіано  викладача Мамєдової Євгенії Вікторівни, ведуча концерту  Сергєєва Тетяна Анатоліївна.

Максим студент спеціалізації  «Духові інструменти», його «рідний» інструмент – саксофон. Незважаючи на молодий вік, він вже відомий музикант в місті Мелітополі за його межами.

Тільки за 2016 рік  Максим став Лауреатом Iступеня у Міжнародному онлайн-конкурсі «EUROVISIONMEDIASTAR» у Франції, Міжнародному  конкурсі «Медовий край», Дипломантом і лауреатом  II ступеня  конкурсу молодих виконавців, який проходив  під патронатом мера Мелітополя Сергія Мінька.

Як кращий студент училища, Максим був нагороджений  обласною молодіжною Премією, а в 2017 року став «стипендіатом» мера міста Мелітополя.

Сольний концерт з фортепіанної музики став ще однією гранню таланту Максима. В програмі концерту прозвучали твори  улюблених  композиторів: Й.С.Бах  «Токата і фуга» dmoll; Л.В. Бетховен «Соната» №1 fmoll(фінал); Ф. Шуберт «Вальс» amoll; А. Саранський джазова транскрипція «Розпрягайте, хлопці, коней»; М. Подгорнов «Джазовий оркестр»; Манфред Шмитц «Аndrea».

Дуже сподобались слухачам ансамблеві номери: у виконанні із студентом 4 курсу Владом Малютіним прозвучав відомий твір В. Монті «Чардаш», а в дуеті із студентом 2 курсу Романом Нестеренко – Дж. Декнигхт «Уроки свинга».

На концерті були присутні викладачі, студенти, родичі, випускники училища. Теплими оплесками вони віддячували Максиму та його помічникам за хвилини радощів зустрічі з прекрасним музичним мистецтвом!

Завідувач методичним кабінетом: Т.А.Сергєєва