Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Тренінг для керівників вокально-хорових колективів Мелітопольського району

Згідно плану роботи Відділу культури, туризму та спорту Мелітопольської районної державної адміністрації Запорізької області, районного організаційно-методичного центру народної творчості 19 лютого 2019 року для керівників вокально-хорових колективів Мелітопольського району в рамках підвищення кваліфікації був проведений тренінг на тему «Використання інноваційних технологій у вокально-хоровому вихованні молоді».

Організатор тренінгу – викладач вищої категорії, голова предметно-циклової комісії диригентсько-хорових та музично-теоретичних дисциплін Юніта Юдіна – не вперше проводить такий захід. Нещодавно тренінг пройшов  в рамках обласного семінару-практикуму для працівників закладів культури.

Зустріч з тридцятьма хормейстерами з населених пунктів Полянівка, Новобогданівка, Мирне, Новомиколаївка, Новгородківка, Промінь, Спаське, Вознесенка, Тихонівка, Обільне, Ясне, Нове, Новопилипівка, Орлово, Фруктове, Високе  передбачала міні-лекцію з презентацією, де кожен фахівець музичного жанру  ознайомився із  завдання по формуванню компетенцій у молоді. Друга частина тренінгу - практикум, в якому керівники вокальних студій, ансамблів та хорів разом із студентами хорового відділення опанували інтерактивні методи навчання у роботі з молоддю.

Тренінг пройшов креативно, динамічно і з гарним настроєм.

За високий рівень проведення тренінгу, компетентність та професійну майстерність викладач Юніта Юдіна була нагороджена подякою.