Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Фінал «Спадщини»

18 квітня у місті Запоріжжя, в залі Запорізького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. В. Г. Магара, відбувся фінальний концерт 18-го Обласного конкурсу творчості патріотичного спрямування «Спадщина – 2019».

«Спадщина» – це щорічний конкурс хореографічних і вокальних творів патріотичного спрямування, який проводить  Обласний центр патріотичного виховання молоді Запорізької обласної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації. Участь у ньому у відповідних категоріях беруть аматори і професіонали.  На перших етапах відбувається районний і зональний відбір, потім – обласний.

У фінальному обласному турі вномінації «Класика патріотичної пісні» хоровий колектив училища посів звання дипломанту і отримав грамоту та кубок фіналістів.

Подяками були відзначені концертмейстери – Білий А.І., Островськмй О.Д., художній керівник колективу – Заслужений працівника культури України Чабанова Ю.М., диригент хору Антоненко В.М.

 

Юдіна Ю.В., голова ПЦК хорових дисциплін