Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

«НАШІ ДОСЯГНЕННЯ»

Незважаючи на пандемію COVID-19, творчі колективи намагаються реалізовувати свої проєкти за новими формами. Час диктує шукати дистанційні програми – перевага яких, в доступності для використання.

Щодо пошуку та популяризації народнопісенного мистецтва, звичаїв та обрядів українського народу, наш навчальний заклад продовжує працювати і в нових умовах. Носії елементу нематеріальної культурної спадщини аматорський Народний фольклорний ансамбль «Веснянка» і студентський вокально-фольклорний ансамбль «Візерунок» за цей період представляли свої творчі проєкти на Всеукраїнському і Міжнародному рівнях.

Брали участь у дистанційному Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв і талантів «SuperStar», «Я йду за мрією» (Гран-прі); у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Самоцвіти – Країна безмежних можливостей» (Диплом Iступеня); у дистанційному Міжнародному фестивалі-конкурсі «SOLOVIOVART» (м. Київ, Iмісце); у Міжнародному конкурі співаків, композиторів, музикантів «POWERofMUSIC» (м. Київ, Iмісце за обробку різдвяних українських народних пісень); у дистанційному Міжнародному конкурі співаків, композиторів, музикантів «Сузір’я Україна – Європа» (м. Київ, Iмісце за обробку і виконання весняних українських обрядових пісень); Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «KIRILLOVKA– FEST» 2020 (Iмісце).

І ще одна перемога у Міжнародному онлайн-конкурсі «JISKRA2020», який проходив за підтримки Міністерства культури Чеської республіки на базі Празької консерваторії.

Творчі колективи «Візерунок» та «Веснянка» отримали Дипломи І ступеня за сумісний проєкт народного українського обряду «Обжинки» і запрошення на участь в наступних конкурсах 2021-2022 з грантовим подарунком 200 €. Отримали Кубки  з логотипом конкурсу, а керівник – Сергєєва Тетяна Анатоліївна, концертмейстер – Довжик Павло Борисович, викладач технічних засобів – Багішев Володимир Федорович – Подяки.

Бажаємо подальших творчих успіхів!!!

 

Завідувач методичного кабінету коледжу: Т.А.Сергєєва

diplom01 diplom02 gand kubok podaka01 podaka02 podaka03