Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

«Театр -  не мода, він  вічний завжди!..»

«День театру -  свято для всіх»!...

Саме під такими гаслами пройшло святкування Міжнародного Дня театру в Мелітопольському училищі культури. Як і кожної весни, в переддень 27 березня до училища, до  свого «гнізда» завітали багато випускників театрального відділення: це і студенти ВНЗ культури і мистецтва - Кавун Денис, Шунтов Дмитро (Харківський театральний університет  ім. Котляревського), Лефтерова Юлія (Київський педагогічний університет ім. Драгоманова), Макруха Антон (Мелітопольський педагогічний університет ім. Б.Хмельницького), і відомі менеджери соціокультурної діяльності: Штейнфельд Олександра (м.Київ), Гарбар Анастасія, Зелінський Владислав, Ігнатова (Терьохіна) Тетяна (м. Мелітополь, Богомаз Марія  (м. Запоріжжя),  і працівники закладів культури Запорізької області -  Булич Анастасія, Хоменко Наталія, Швець Дмитро.

     

Нажаль, економічні і соціальні обставини  не сприяли приїзду на свято всіх бажаючих випускників театрального відділення, але вони за допомогою сучасних засобів зв’язку поспілкувались з педагогами та однокурсниками.

Зустрічали гостей студенти всіх чотирьох курсів театрального відділення, які в творчому єднанні з викладачами Бервецьким Б.С., Стоянчевою Л.А., Попенко Г.М., Фесенком Ю.М. підготували  театралізовану шоу-програму: «Хто на сцену училища виходив, той запам’ятає цю мить назавжди»…

Завершилось свято колективним виконанням Гімну театру і фотографуванням на згадку про зустріч  у 2016 році.

         Голова ПЦК режисерських дисциплін  Б.С.Бервецький