Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Вітаємо Захарову Юлію

   Захарову Юлію,студентку 4 курсу хореографічного відділення з отриманням стипендії міського голови м. Мелітополя – Мінька Сергія Анатолійовича.

   Юлія – творча особистість,активний член студентського самоврядування училища. Протягом навчання вона є провідною солісткою колективів : «Запорізькі обереги», «Червона калина», «Starlight». Разом з хореографічним ансамблем «Starlight» вона посіла Iмісце в обласному конкурсі народної хореографії  ім. Ю. Большакова в місті Запоріжжі (2017р.),отримала  I місце  у Всеукраїнському конкурсі народної хореографії «Верховинця степова криниця» в місті Херсоні (2017р.), посіла IIмісце у Всеукраїнському конкурсі хореографії «Танцювальний оберіг» в місті Вінниці (2016р.) , стала лауреатом  IIпремії Всеукраїнського конкурсу народної  хореографії імені П.Вірського в місті Києві (2017р.) , отримала Гран-прі фестивалю «Політ Терпсихори» в місті Мелітополь (2017р.). У складі народного ансамблю сучасного танцю «Starlight» неодноразово брала участь  у благодійних акціях на підтримку волонтерського руху і творчих виступах для воїнів АТО і тимчасово переміщених осіб з хореографічними номерами : «Не твоя війна», «Вогнем та мечем», «Моїй Україні». Юля є активною учасницею благодійних акцій  для дітей сиріт.

   Разом з колективом «П’ять зірок» перемогла (Гран-прі) на непрофесійному конкурсі талантів міста Мелітополя під патронатом С.Мінька.

   Ми пишаємось нашою студенткою! Натхнення,наснаги і подальших злетів!

Куратор Академічної групи №42 Тарасова О.А.

ПЦК хореографічних дисциплін

Студентська рада, студ. профком

Адміністрація