Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Захист дипломних робіт студентів ПЦК ДПТ

25 червня 2017 року відбувся відкритий захист дипломних робіт студентів відділення «Декоративно-прикладне мистецтво».

Дипломна робота – це творчий підсумок набутих студентом знань та вмінь за весь курс навчання. Керівник диплому (викладач Пархоменко В. П.) на протязі всього семестру допомагала студентам у розвитку ідей стосовно проектів та їх втілення на професійному рівні.

Цього року на розгляд комісії були представлені вісім робіт різних за тематикою та техніками виконання: меморіальна дошка, присвячена диригенту, композитору, викладачу Шермейстру Л. Ю.  (Лиходіт Я.); квілінг «Доленосна ніч» (Панченко О.); макет «Карусель мрій» (Анзіна А.); розпис «Крапковий літопис» (Онипко Ю.); декоративний живопис та колаж «Вдома найкращі солов’ї» (Реймус А.), мозаїка з яєчної шкаралупи «Велична жінка всіх часів» (Солодовчук В.); графіка «Україна крізь віки» (Сафонов О.), ниткографія «Простори України» (Міщенко О.)

На захисті кожен студент за допомогою презентації ознайомив присутніх з історією та особливостями обраної ним техніки, етапами виконання роботи; дав відповідь на питання білету з теорії ДПТ. Було зачитано рецензію на дипломну роботу. Комісія відзначила досить високий професійний рівень виконання робіт, гарний захист. Всі студенти отримали позитивні оцінки.

Задоволення від захисту робіт могли отримати друзі та родичі студентів, які  прийшли їх підтримати.

Хочеться побажати випускникам 2017 року творчого розвитку, успіху у подальшому навчанні та самореалізації у професії.

Викладач ПЦК ДПТ Тонконог С.О.