Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

День відкритих дверей на ПЦК ДПМ

День відкритих дверей (22.04.2017р.) розпочався оглядом підготовленої виставки у каб. №28. В ній були представлені різнопланові роботи студентів: у стилі поп-арт, виконаних на ІІ курсі; нецке та дрібна скульптура (ІІІ курс), дипломні роботи у техніках: петриківський розпис, писанкарство, квілінг, графіка, лялька, скульптура.

Після огляду експозиції перейшли до спілкування потенційних абітурієнтів з викладачами (Тонконог С. О., Пархоменко В. П., Марташов П. Я). Юнакам та їх батькам була надана інформація про відділення ДПМ, терміни навчання, кваліфікацію, навчальні дисципліни, про матеріально-технічну базу тощо. І, звичайно, особливе зацікавлення викликала тема вступних іспитів. Озвучені зміст та вимоги до творчого іспиту, який проходить в три етапи: академічний рисунок, живопис та композиція. Перелічені необхідні інструменти і матеріали. Як говориться: «Краще один раз побачити, ніж десять разів почути» – тому було представлено приклади виконання кращих екзаменаційних робіт минулого року.

Зав.віділення навчальної частини Борщ О. В. надала важливу інформацію щодо термінів подачі документів та особливостей вступної компанії 2017 року, відповідала на поставлені питання. Відвідувачі отримали буклети училища та були запрошені до актової зали на концерт.

Хочеться висловити слова подяки людям, які знайшли час і завітали в училище та нагадати, що всю інформацію про вступні випробування, терміни подання документів та ін. можна знайти на сайті училища або отримати, звернувшись особисто.

Викладач ПЦК ДУТ Тонконог С. О.