Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Участь у міському семінарі-практикумі «Форми, методи і засоби національно-патріотичного виховання дітей в школах естетичного виховання»

 

Викладачі ПЦК ДПМ: Засипкін О.В., Пархоменко В.П., Тонконог С.О., Усіков В.М.          27 жовтня 2017 року взяли участь у міському відкритому семінарі-практикумі викладачів дитячих художніх шкіл та художніх відділень шкіл естетичного виховання, викладачів образотворчого мистецтва «Форми, методи і засоби національно-патріотичного виховання дітей в школах естетичного виховання».

На семінарі-практикумі були присутні викладачі художніх шкіл міста та району, співробітники міського краєзнавчого музею. У підготовлених колегами виступах підіймалися цікаві питання з впровадження патріотичного виховання на заняттях через твори мистецтва, музику, літературу.

Відбувся обмін досвідом, враженнями та напрацюваннями. Особливо запам’ятався вислів: «Ребёнок – это не сосуд, который нужно заполнить знаниями, а факел, который нужно зажечь!»

Викладачами Хливнюк Т. та Карпушею Б. (випускниками нашого відділення) був підготовлений і проведений майстер-клас з виготовлення патріотичного магніту з елементами державної символіки. Всі присутні взяли активну участь у його виготовленні, отримавши задоволення від процесу роботи і результату.

Хочеться висловити слова подяки організаторам заходу за дружнью атмосферу, можливість обміну досвідом та отримання цікавої інформації.

Викладач ПЦК ДПМ Тонконог С. О.