Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Соціальне життя студентів

Соціальне життя студентів поза навчанням насичене та різноманітне. Варіантів зайняти час дуже багато, і кожен обирає свій, залежно від інтересів.

Студенти 43 групи реалізовують свої потреби у спілкуванні участю у конференціях, які проходять на базі педагогічного університету.

22 листопада 2017 року Шевага Т., Онипко А., Колбасюк К. стали учасниками квесту «Ніч у парку» по мотивам фільмів жахів, і окрім незабутніх вражень зайняли ІІІ місце.

5 грудня 2017 року  Шевага Т., Колбасюк К. у Мелітопольському молодіжному центрі взяли участь у грі «Мафія», де змагалися з студентами різних ВНЗ міста.

9 грудня 2017 р. Онипко А. була учасницею конкурсу «Королева Мелітополя 2017». Також Шевага Т., яка очолює студентську раду, допомагала в організації роковин Голодомору (25 листопада 2017 р.), акції «Віл СНІД»              (1 грудня 2017 р.)

Спілкування – важлива частина життя людини. На мою думку це чудово, коли студентська молодь збирається на різних організованих культурних, розвиваючих  заходах, де отримує нові враження, розширює коло спілкування обмінюється досвідом.

 

Викладач ПЦК ДПМ Тонконог С. О.