Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Засідання методичного зонального об’єднання викладачів з фаху «Фортепіано» та зустріч з Юліаною Яблонською

27 жовтня 2017 року викладачі ПЦК фортепіано Юдіна А.В. і Субачева Л.М. відвідали засідання методичного зонального об’єднання викладачів з фаху «Фортепіано», яке відбулося в концертному залі Мелітопольської дитячої школи мистецтв.

На засіданні була присутня педагог-методист Київського інституту музики ім. Р. Глієра Яблонська Юліана Вікторівна, яка виступила з доповіддю «Ідеали та символи як відображення стильової парадігми художніх напрямків від бароко до сучасності».

Після доповіді Юліани Вікторівни блискучу концертну програму представив її студент Олександр Леонов - лауреат міжнародних конкурсів та конкурсу ім. В. Горовиця. Присутні мали змогу почути ноктюрни Ф.Шопена, сонату №15 (C-dur) В.А.Моцарта,  11 п’єс з циклу «Спляча красуня» П.І. Чайковського (перекладення для фортепіано   М. Плетньова).

28 жовтня викладачі ПЦК фортепіано були присутні на майстер-класі Юліани Вікторівни з учнями дитячої школи мистецтв та музичної школи №1.

Юліана Вікторівна запропонувала своє бачення роботи над п’єсами, поділилася власним досвідом та побажала всім успіхів в навчанні та роботі.

 

 

А.В. Юдіна, викладач ПЦК фортепіано