Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Всеукраїнський фестиваль національних спільнот «Ми українські - We are Ukrainian»

31 серпня – 1 вересня 2019 року у м. Приморську Запорізької області з метою відродження, розвитку та духовного єднання і взаємозбагачення української національної культури та культур інших національностей, які проживають на території України, зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння відбувся Всеукраїнський фестиваль національних спільнот “Ми – українські – WeareUkrainian”.

Фестиваль пройшов за підтримки Запорізької обласної державної адміністрації, Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації, комунальної установи “Обласний методичний центр культури і мистецтва” Запорізької обласної ради, Асоціації національних меншин Запорізької області, Приморської міської ради, Приморської районної державної адміністрації, відділу культури Приморської міської ради.

Програму фестивалю розпочала урочиста хода делегацій та почесних гостей заходу. Мешканці міста тепло вітали близько 500 представників національно-культурних товариств області та художні колективи, які приїхали з Київської, Донецької, Одеської, Харківської, Миколаївської та Запорізької областей України.

У складі народного ансамблю німецької пісні «Едельвейс» студенти спеціалізації «Народне пісенне мистецтво» прийняли активну участь у всіх заходах Всеукраїнського фестивалю – урочистій ході, презентації творчих делегацій учасників та проведенні прес-конференції, концерті за участю лауреатів та дипломантів фестивалю, вечорі знайомств, творчій акції «Вогнище дружби», творчій зустрічі учасників колективів з мешканцями міста, району, виступили в оздоровчих закладах Приморська.

Аліна Юдіна,

викладач ПЦК диригентсько-хорових дисциплін