Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

З 26 травня по 2 червня в затишному Трускавці під егідою Громадськоїорганізації«Імперія мистецтв», продюсерськогоцентру «Bravaproduction» відбувся ІІ Міжнародний конкурс-фестиваль дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва “EmpireofArts”.

Студенти ІІІ курсу режисерського відділення стали учасниками  конкурсу і представили  дві театральні роботи  -  уривок з п’єси  П.Куліша «Отак загинув Гуска» та інсценівку оповідання О.Генрі «Комедия  любопытства», та читецькі  твори.

В номінації «Театральні колективи» студенти МУК вибороли Диплом Лауреатів І премії (викладач А.М.Попенко); в номінації «Читці» - Диплом Лауреата І премії здобули Леся Чумак і Юлія Науменко а Диплом Лауреата ІІ премії отримали Вадим Загільський та  Любов Черномашенцева (викладач Л.П.Бурцева).

  Зінаїда  Варі (голова журі) – доктор мистецтвознавства, кандидат наук, арт-директор міжнародних фестивалів в Угорщині, Болгарії, Турції, Хорватії (Угорщина); Борислава Білоцерківська  (Україна), Тимофій Нагорний (Україна), Тарас  Шіт (Польща), Віталій Загоруйко  (Україна), BlaiseMalaba(Конго), Андрій Князь (Україна), Андрій Сендецький (Україна), Юрій Чумак (Україна) відзначили  високий рівень професійної підготовки, різноманітність репертуару, художній рівень творів, представлених на конкурс нашою творчою майстернею «АРТ isТЫ».

Наразі журі відмітило високий професійний рівень викладачів Бурцевої Л.П., Попенко А.М.

Фестиваль залишив свої незабутні враження і напруженням конкурсних переглядів і незабутніми майстер-класами з акторської майстерності та хореографії, і відпочинком біля Трускавецького озера і прогулянками Трускавцем, і очаруванням незабутнього Львова, і несамовитим , яскравим Гала-концертом. Приємні спогади, теплі зустрічі, вирій натхнення, молоді талановиті серця.

Керівник академічної  групи  № 36

Максімичева О.Я.