Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Всеукраїнський молодіжний фестиваль національних культур "Віра. Надія. Любов." в Мелітополі

22 жовтня  в ПК ім.Т.Шевченка відбулась урочиста презентація Всеукраїнського молодіжного фестивалю міжнаціональних культур  «Віра. Надія. Любов.»

Майбутній фестиваль має відбутися за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури України та за ініціативи Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації та асоціації національно-культурних товариств Запорізької області.

Рідне місто, підтверджуючи горде звання інтеркультурного, з гідністю підхопило цю ініціативу. В холі Палацу культури гостей радо зустрічали національні подвір’я, багатьма мовами лунали слова привітання шановним гостям нашого міста. Барвисте свято відвідали: директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА Владислав Мороко, начальник відділу культури Мелітопольської міської ради Михайло Семікін, заступник голови громадської Всеукраїнської організації «Соціальний вектор» Наталія Іванченко, Президент Запорізької обласної асоціації громадських національно-культурних товариств Наталія Козерятська,  начальник управління міжнаціональних відносин та релігій ЗОДА Павло Мяло, в. о. директора обласного методичного центру культури і мистецтв Оксана  Герман, провідний методист по роботі з національно-культурними товариствами обласного методичного центру культури і мистецтв Олена Райлян.

Яскравий, бурхливий, феєричний концерт, який підготувала режисер-постановник свята Лариса Стоянчева, переніс глядача на свято, що зібрало на одній сцені представників народів, які мешкають на Мелітопольщині: кримські татари і караїми, росіяни, болгари, білоруси, німці, греки, чехи, українці – всі в мирі та злагоді справляють обжинки, збираючи щедрий врожай пісень, танців, жартів і гарного настрою.

Саме такий настрій супроводжував глядачів протягом всього свята, створеного в квітучому багатонаціональному місті для щирих, відкритих серцем і щедрих душею людей. Всіх національностей. Всіх культур. Будь-якого віросповідання.

 

                                                             Підготувала культорганізатор, викладач Максімичева О.Я.

Стоянчева Лариса Анатоліївна - головний режисер театралізованої програми

(Мелітопольська родина – це маленька Україна)

Багішев Володимир Федорович - звукооператор