Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

 «Маланчини бешкети» — саме таку назву  мав святковий виступ фольклорного колективу «Візерунок» (студенти ІІІ курсу режисерського відділення).

Фольклорно-театралізоване дійство вибухнуло яскравими самобутніми віншуваннями, традиційними щедрівками і колядками, що мають звучати саме на Маланку 13 січня  в кожному домі, на вулицях сіл і міст, і в серцях кожного українця.

«На щастя, на здоров’я, на радість, на Новий рік!» - засівали учасники фольклорного колективу зерном, а їх радо зустрічали колективи міста: працівники міської бібліотеки ім. Лермонтова, санепідемстанції, районного центру соціального захисту населення, держказначейства і просто мешканці, які отримали щирі побажання від студентів на вулицях міста.

А з’єднання двох творчих одиниць — фольклорного колективу «Візерунок» Мелітопольського училища культури і народного фольклорного ансамблю «Веснянка» Данілоіванівського СБК Мелітопольського району (кер. Т.А.Сергєєва) дали змогу поєднати вокальну народну самобутність з театралізацією народного обрядового дійства.

https://www.youtube.com/watch?v=iMviheE7TD0

 

Культорганізатор О.Я.Максімичева