Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

В період з 22.10.2014р. по 24.10.2014р.викладач-методист, голова предметно-циклової комісії народних інструментів комунального закладу «Мелітопольське училище культури» Запорізької обласної ради, Фтіц Таміла Антонівна,згідно з затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2001 року № 978«Положенням про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах» та виконуючи  наказ Міністерства освіти і науки України  № 2915л від 17.10.2014р., яким була залучена до складу експертної комісії, працювала експертом комісії у Самбірському училищі культури.

Під час роботи експертної комісії на місці було перевірено:

-         наявність і достовірність інформації акредитаційної  справи, поданої навчальним закладом Міністерству освіти і науки України;

-         наявність оригіналів документів, що регламентують діяльність училища;

-         формування контингенту студентів спеціальності;

-         відповідність до  чинних державних вимог кадрового, матеріально-технічного, навчально-методичного, інформаційного забезпечення професійної підготовки фахівців;

-         зміст та якість  підготовки фахівців означеної спеціальності.

Фтіц Таміла Антонівна розглянула подані матеріали та провела на місці  експертну оцінку відповідності освітньої діяльності  Самбірського училища культури державним вимогам підготовки молодших  спеціалістів з спеціальності 5.02010401 «Народна художня творчість», напряму 0201 «Культура».

        Самбір – це центр Бейтківського району, осередок культури, місто «Срібного оленя». Місто багате на талановитих людей – М.Скорик (композитор), В.Кобільник, В.Буркевич та інші.

        Вдивляючись у панораму міста перестаєш бути пересічним глядачем, навіть більше, уподібнюєшся слухачеві дивовижної симфонії, що доноситься від форми, ліній і декору архітектурних шедеврів. В колишньому монастирі, збудованому у 1238 році, знаходиться училище культури – сучасний навчальний заклад з трьома корпусами, бібліотекою з  книжковим  фондом 29950 примірників з читальним залом на 24 місця, їдальнею на 80 місць, спортивним залом стандартних розмірів, спортивним майданчиком, актовим залом на 150 місць, концертним залом  камерної  та органної музики на 280 місць. Студенти мають змогу навчатися в 73-х навчальних аудиторіях, які оформлені згідно  сучасних вимог, забезпечені стаціонарними музичнимиінструментами, достатньо забезпечені робочими місцями.

 

Експертна комісія була запрошена на звітний концерт училища, один з номерів якого ми пропонуємо до Вашої уваги.